SNABB OCH EFFEKTIV HJÄLP AV DUKTIG OCH ERFAREN NAPRAPAT Undersöker, diagnostiserar och behandlar besvär från nacke, axlar, rygg, bäcken, knä och fotleder..
Första Besöket Hos Naprapat

Första gången hos naprapat?

Här hittar du svaren på vad du behöver känna till innan du kommer på ditt första naprapatbesök.

Hur bokar jag en tid hos naprapaten?

Du bokar enklast en tid online och får en påminnelse till din telefon dagen innan ditt besök. Tänk på att avbokning/ombokning måste ske senast 24 timmar innan din bokade tid. Besök som av eller ombokas senares faktureras med hela avgiften.

BOKA TID

Hur går ett besök till?

Först får du svara på frågor om dina besvär och berätta vad du vill ha hjälp med. Vilken är målsättning med ditt besök? Efter det gör naprapaten en grundlig fysisk undersökning. Diagnos ställs och ni kommer överens om en behandlingsplan som inkluderar behandling, hemövningar och eventuellt annan medicinsk träning.

När den första delen är gjord är det dags för behandling. Naprapatbehandlingar består av olika väletablerade metoder såsom mobilisering och/eller manipulationsbehandling av leder samt olika mjukdelsbehandlingar av muskler och bindväv.

Avslutningsvis går ni igenom personliga träningsövningar att göra hemma och bokar in återbesök.

Hur många besök ska jag räkna med?

Det varierar mycket från en patient till en annan. I vissa fall räcker det med 2-3 behandlingar och en uppföljning efter några veckor. I andra fall kan det behövas fler behandlingar. Många gånger beror det på hur länge du haft ett specifikt problem.

Hur lång tid tar en behandling?

Räkna med att ett besök tar mellan 30 – 45 minuter.

Vad bör jag tänka på efter min behandling?

För att din kropp ska kunna tillgodogöra sig behandlingen på bästa sätt är det bra om du har tid för vila. Även om det “känns” bra behövs tid för återhämtning. Lev som vanligt men undvik hård ansträngning t ex tunga lyft eller styrketräning. Du kan få en s k behandlingsreaktion som vanligtvis yttrar sig i trötthet och/eller ömma muskler. Tänk också på att dricka mycket vatten efter en behandling, det hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter från spända muskler.

Vad kostar en behandling och hur betalar jag?

NAPRAPATBEHANDLING 750:-

IDROTT/FRISKVÅRDSSMASSAGE 45 min 750:-

PT från 850:-/60 min

Du kan betala med Swish eller med faktura.

Kan jag utnyttja mitt friskvårdsbidrag hos er?

Ja du kan få sk “fri förebyggande behandling och rehabilitering” av naprapat och på så vis utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Hos Naprapatkliniken Gustavsberg gäller friskvårdsbidraget för idrottsmassage/friskvård och PT- timmar. Friskvårdsbidraget gäller för friskvård i förebyggande syfte alltså ej för sjukvård, dvs terapeutisk behandling av naprapat.

BOKA TID