SNABB OCH EFFEKTIV HJÄLP AV DUKTIG OCH ERFAREN NAPRAPAT Undersöker, diagnostiserar och behandlar besvär från nacke, axlar, rygg, bäcken, knä och fotleder..
Välkommen Till Din Naprapat i Gustavsberg

Få personlig, snabb och professionell hjälp av naprapat med mottagning i Gustavsbergs hamn.

Undersöker, diagnostiserar och behandlar smärttillstånd orsakade av långvarig belastning, akuta skador eller överbelastningar samt idrottsskador.

Naprapatens behandlingsmetod syftar till att korrigera orsaken till smärtan och lidandet. Bestående förändringar är resultatet där våra dagliga vanor ligger som bas. Ett välmående länge i livet är beroende av hälsosamma vanor och rätt träning. Vad som är bästa friskvården eller hälsovården är inte alltid lätt att avgöra då vi bombarderas av en ständig ström av olika metoder och nya rön från alla hälsoexperter. Om du upplever att dina besvär återkommer och/eller cirkulerar runt i kroppen trots att du gör allt “rätt” är du hjärtligt välkommen till Naprapatkliniken Gustavsberg. Hos naprapaten får du behandlingar för att skapa förutsättningar för välmående samt hjälp med rätt träning för att få den önskvärda permanenta förändringen.

BOKA TID TILL NAPRAPAT HÄR

“Under min tid som naprapat har jag alltid jobbat parallellt med naprapat-behandlingar, medicinsk träning och yoga. En viktig kombination för att mina patienter inte bara ska bli besvärsfria utan också uppnå ett ökat välbefinnande. Det primära målet efter smärtfrihet kan vara att öka sin styrka, få bättre rörlighet eller mer lugn och balans mentalt i livet. Balans fysiskt och mentalt är ett begrepp som det metoder jag använder kretsar kring. Naprapat-behandlingar integrerat med rätt träning med syfte att inte bara bli besvärsfri utan även få ett långsiktigt ökat välmående.”

Om Catarina Lacayo, legitimerad naprapat

Catarina Lacayo är legitimerad av Socialstyrelsen och har varit verksam som naprapat i över 25 år. Hon har startat och drivit en ryggklinik och flera yogaskolor. Catarina har under många år bott i Nicaragua med sin familj där hon jobbat som yoga utbildare, coach och drivit flera sk “yoga utanför yogamattan” – projekt i syfte att skydda utrotningshotade djurarter samt återplantera skog.

Förutom att hon innehar titeln Dr of Naprapathy är hon certifierad Yoga Terapeut inom Hatha Yoga traditionen och certifierad Experienced Yoga Teacher med mer än 15 år erfarenhet som yoga lärare. Dessutom har hon genom åren kontinuerligt genomgått otaliga fortbildningar inom manuell medicin. Catarina är utbildad i ergonomisk rådgivning och träningsfysiologi samt certifierad inom helhetshälsa. Under senare år har hon jobbat som naprapat på uppdrag av landstinget och träffat tusentals olika patienter inom primärvården och på så vis skaffat sig ytterligare erfarenheter.

Har du frågor om hur en naprapat kan hjälpa just dej?

Mejla till: catarina@naprapatkliniknegustavsberg.se